FTK AS

KOSTTILSKUDD

Blir bare mere og mere viktig da råvarer i dagens samfunn inneholder mindre vitaminer og mineraler enn de gjorde for 30år siden.

Dessuten har man all forurensing som påvirker råvarer i negativ retning.

Det derfor viktig at man spiser renest mulig mat og hvis man klarer det gjennom dagen så trenger man nesten ikke kosttilskudd:) for de som ikke rekker alle måltider(ikke får i seg nok proteiner) kan kosttilskudd i form av pulver mm være ett meget bra alternativ. Vi fører kun de beste produktene:)

Vi fører en hel rekke med kosttilskudd, men vi vil understreke bruken av ett balansert kosthold i utgangspunktet er viktigst av alt.

Har man ikke det kan man ved kostilskudd balanser det opp via inntak av: vitaminer, mineraler,sunne oljer og proteinpulver.

PROTEINER!

Ett høyere inntak av proteiner øker din forbrenning pga at kroppen må bruke ca 20% mere energi for å fordøye proteiner kontra karbohydrater og fett!

Spis mere proteiner og mindre karbohydrater i din kost og fyll på med grønnsaker. Og spis riktige fett/fettsyrer i tillegg. Da har man en god grunnbasert kost.

Vi har de riktige proteinene(både i pulver, drikke og som proteinbarer) til både menn og kvinner.(vi fører kun de beste kostilskuddene som finns på kvalitet)

Kom innom og spør:)

FTK AS